Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com
Image Alt

ΕΜΠΕΙΡΙΑ 20 ΧΡΟΝΩΝ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Steelcore (Ι. Γκολφινοπουλος Ε.Ε.) δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 έτη στην κατασκευή κτιρίων με σκελετό από χάλυβα με χρήση καινοτόμων συστημάτων δόμησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Αποτέλεσε μία από τις πρώτες εταιρείες που εισήγαγε στην Ελλάδα κατασκευές οικιστικών κτιρίων με το σύστημα light steel framing, ενός πρωτοποριακού τρόπου ανέγερσης κτιρίων υψηλής αντοχής με χαμηλό βάρος. Μέσα από τη συνεργασία με εταιρείες και φορείς του κλάδου από το εξωτερικό διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία και παρέχει σύγχρονες λύσεις σε τεχνικά ζητήματα.

 

Η ομάδα αποτελείται από μηχανικούς με εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρία σε θέματα σχεδιασμού και ανάλυσης μεταλλικών κατασκευών, σχεδιαστές και εργοδηγούς-τεχνίτες  με την κατάλληλη εξειδίκευση και εμπειρία στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών.

the new way to build

ΣYΓΧΡΟΝΗ ΔOΜΗΣΗ
Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
  • Κατασκευή οικιστικών κτιρίων με σκελετό από χάλυβα

 

  • Κατασκευή / εκσυγχρονισμός επαγγελματικών κτιρίων

 

  • Εφαρμογή συστημάτων ξηράς δόμησης

 

  • Ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων
ΕΜΠΕΙΡIΑ 20 ΧΡOΝΩΝ
ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤAΣΕΙΣ

Η Steelcore στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο επί της Λεωφόρου Α. Παπανδρέου στην Πάτρα (έξοδος στον κόμβο Οβρυάς της περιμετρικής οδού). Διαθέτει στεγασμένους χώρους μεταποίησης και αποθήκευση εμβαδού 1.500μ2 και χώρους γραφείων εμβαδού 170μ2

ΕΠΙΜEΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜEΡΕΙΑ
ΟΙ AΝΘΡΩΠΟΙ

Η «Ιωάννης Γκολφινόπουλος Ο.Ε.» ιδρύθηκε το 1980, με μακρά επιτυχημένη πορεία στο χώρο του λιανικού-χονδρικού εμπορίου και με έμφαση σε υπηρεσίες logistics. Το 2001, ο νεότερος εταίρος, Κωνσταντίνος Ι. Γκολφινόπουλος, εμπνευστής της σημερινής Steelcore αντιλήφθηκε την ανάγκη ένταξης των νέων τεχνολογιών στη δόμηση και μεταφέρει στην ελληνική αγορά με επιτυχία τις πρώτες κατασκευές οικιστικών κτιρίων με χρήση ελαφριών διατομών χάλυβα.


Είναι πλέον πεποίθηση ότι ο Πυρήνας της σύγχρονης κατασκευής είναι ο Χάλυβας – κι έτσι γεννιέται η Steelcore.

ΕΜΠΕΙΡIΑ 20 ΧΡOΝΩΝ
ΔΙΕΘΝΕIΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣIΕΣ

Η Steelcore παρακολουθεί τις τεχνικές εξελίσεις στενά: είναι ενεργό μέλος μιας πλατφόρμας, στην οποία συμμετέχουν ινστιτούτα και πανεπιστήμια με στόχο την άμεση μεταφορά νέας τεχνογνωσίας και την παροχή καινοτόμων λύσεων σε τεχνικά ζητήματα.

Συμμετέχει ενεργά σε πανευρωπαϊκά συνέδρια και ημερίδες που οργανόνωνται από το LSK-European Light Steel Construction Association και το SFA Steel Framing Alliance μαζί με όλους τους πρωτοπόρους κατασκευαστές και προμηθευτές υλικών.

Συνεργάζεται σταθερά με το τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών και το τμήμα μεταλλικών κατασκευών του Πανεπιστημίου της Καρλσρούης, Γερμανίας.